Petar Šimić sudionik panela “Stanje, izazovi i perspektiva industrije lanca opskrbe u Hrvatskoj”

 Petar Šimić sudionik panela “Stanje, izazovi i perspektiva industrije lanca opskrbe u Hrvatskoj”

Kao sudionik panela “Stanje, izazovi i perspektiva industrije lanca opskrbe u Hrvatskoj”, Petar Šimić, direktor Primaco grupe i predsjednik Udruženja za otpremništvo i logistiku pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, podijelit će svoje iskustvo i viđenje industrije lanca opskrbe u Hrvatskoj.

Petar Šimić, druga generacija u obitelji koja stoji iza Primaco grupe i predsjednik Udruženja za otpremništvo i logistiku pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, na nadolazećem SCM Forumu, kao sudionik panela “Stanje, izazovi i perspektiva industrije lanca opskrbe u Hrvatskoj”, podijelit će svoje iskustvo i viđenje industrije lanca opskrbe u Hrvatskoj.

S obzirom na njegovu poziciju predsjednika Udruženja za otpremništvo i logistiku pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, Šimić ima ključnu ulogu u vođenju i oblikovanju inicijativa u logističkom sektoru.

S druge strane, kroz svoje iskustvo u vođenju obiteljskog posla u Primaco grupi, uspješno je implementirao pristupe koji su rezultirali time da kompanija danas broji 170 zaposlenih i 20 milijuna eura prihoda.

Njegova ekspertiza je odličan temelji za konstruktivnu panel raspravu te vjerujemo da će njegovo sudjelovanje potaknuti sudionike na razmjenu mišljenja o ovoj vitalnoj industriji.